Roadshow Kitchenmaid Iconic Fridge

The Driving Fridge

Kitchenaid is een krachtige icoon voor enthousiaste kookliefhebbers. De kwaliteit, uitstraling en direct herkenbare vormgeving maken het tot absolute must-haves voor culinaire hobbyisten met gevoel voor design.

Onbetwist icoon is KitchenAid’s nieuwe tijdloze design koelkast, De Iconic Fridge: de ultieme aanvulling voor iedere keuken. Speciaal voor de introductie werd een even ultieme roadshow ontwikkeld.

Guerilla Target Group Tour
Om de Iconic Fridge tot leven te brengen onder de doelgroep werd een originele roadshow ontwikkeld. Een zeer mobiele setting die de doelgroep op onverwachte plekken met een hoge impact kan bereiken. Voor deze roadshow werden de meest iconische plekken bezocht om zo een uiterst bijzondere beleving te creƫren.

Uiteraard zou een standaard setting hier niet voldoen. Speciaal voor deze Roadshow werd de Iconic Urban Mobile ontwikkeld, een City Scooter met de Iconic Fridge hierop gemonteerd. Deze setting bracht de setting letterlijk en figuurlijk naar de doelgroep toe.

De hoge mobiliteit van de Iconic Urban Mobile zorgde ervoor dat locaties die normaal niet bereikbaar zijn bezocht konden worden op basis van hit & run.

kitchenaid.nl

related campaigns

  • BRANCHE: Food
  • MERK:
  • BRANCHE: Electronics & Technology
  • MERK: