Outsourced Sales Force

Sales force is key

  • BRANCHE: Sales
  • MERK:

Een outsourced sales force bestaat uit een vaste buitendienst met volledige back office ondersteuning. Brandwise ondersteunt hierbij alle facetten van het sales traject waarbij directe aansturing/bijsturing in het field, regelmatige terugkoppeling en tailor made management rapportages bij de complete ontzorging horen.

Door een sales force te outsourcen bij Brandwise is het mogelijk om de structurele overhead te reduceren en u vooral te focussen op uw eigen kern activiteiten. Door een onderscheid te maken tussen strategische en tactische accounts / kanalen kunt u uw inzet beter richten op bijvoorbeeld key accountmanagement, product ontwikkeling en marketing.

Brandwise beschikt over een uitgebreide expertise in het aansturen van sales forces. Onze kennis en ervaring stelt ons in staat om iedere sales forces efficiënt en effectief succesvol te laten zijn in een diversiteit aan kanalen. Door inzet en resultaat te benchmarken met data uit vergelijkbare (eerdere) projecten is het mogelijk om ambitieuze doelstellingen te realiseren. Zo is uw organisatie niet alleen ontzorgd bij de inzet van een sales force maar bent u ook nog eens verzekerd van de hoogst haalbare ROI.

 

related campaigns

  • BRANCHE: Sales
  • MERK: