Hospitality Services At The PLMA

Warm Welcome By Hospitality Brandwise

  • BRANCHE: Trade And Retail
  • MERK:

De internationaal bekende vakbeurs “World of PLMA” wordt georganiseerd door de Private Label Manufacturers Association; de vakorganisatie voor fabrikanten van Private Label met wereldwijd meer dan 4.000 leden. Deze beurs brengt retailers, groothandels en andere Private Label professionals in contact met de aangesloten fabrikanten om nieuwe contacten te maken, nieuwe producten te ontdekken en nieuwe ideeën te delen.

Brandwise ondersteund de “World of PLMA” via haar Hospitality Services op een aantal kritieke punten tijdens de beurs.

Events Hospitality
Een vakkundig team aan Hospitality Hosts en Hostesses heten de bezoekers welkom en begeleiden hen vlot door de incheck procedure. Zo wordt het noodzakelijke proces van registreren aangenamer terwijl alle gegevens accuraat en correct worden genoteerd.

Tijdens de beurs worden de bezoekers en standhouders gastvrij begeleid op de beurs. Onze vakvolwassen medewerkers zien erop toe dat mensen vriendelijk te woord worden gestaan bij vragen, pro-actief de weg worden gewezen en service gericht worden begeleid van en naar events tijdens de beurs zelf.

Stand Hospitality
De standhouders van de “World of PLMA” komen vanuit de hele wereld. Er wordt veel waarde gehecht aan de deelname dus het is van belang dat de eigen medewerkers zich volledig kunnen concentreren op klantcontacten en netwerken. Brandwise voorziet hierom individuele stands van hosts of hostesses. Zij verzorgen geheel zelfstandig de hospitality op de stand. Zo verwelkomen bezoekers, delen actief foldermateriaal, verzorgen koffie/thee en zien erop toe niemand onaangesproken de stand verlaat.

Optioneel kunnen onze hosts en hostesses werken als tolk/vertaler of liaison voor de standhouders. Zo maken zij de deelname aan de PLMA efficiënter, aangenamer en meer succesvol.

plmainternational.com

related campaigns

  • BRANCHE: Food
  • MERK:
  • BRANCHE: Electronics & Technology
  • MERK: