Diensten

INTERACTIE MARKETING

Impactvol de consument benaderen: Weten waar uw doelgroep zich begeeft en wanneer deze het meest ontvankelijk is voor een product gerelateerde boodschap. Brandwise creëert met de juiste vorm van interactie een impactvolle merkbeleving. Hierbij kunt u denken aan de inzet van promotieteams, samplingteams, instore demonstraties of een spectaculaire roadshow.

Instore & nearstore activatie

Instore & nearstore activaties op of nabij de winkelvloer geven de consument de mogelijkheid om uw product op een impactvolle manier te proeven of te ervaren. Instore & nearstore activaties zijn een optimale productbeleving om aankoop te stimuleren. Met deze activaties bereikt u de consument op het perfecte beslissingsmoment!

Bekijk campagnes >

Sampling & promotie

Onze sampling en promotie teams creëren een directe productbeleving en zijn brand ambassadors voor uw product of dienst. Aanraken, proeven en/of uitproberen zet consumenten aan tot aankopen. Dit kan ter plekke middels directe verkoop of door traffic te genereren naar een nabij gelegen verkooppunt. Onze promotie teams zijn te vinden bij consumentenmassa’s maar ook op onconventionele plaatsen en tijden.

Bekijk campagnes >

Hospitality services

De Hostesses van Brandwise geven uw beurs, congres of relatie-evenement de (merk)uitstraling die bij u past. Onze gastvrouwen en –mannen zijn ambassadeurs met gevoel voor de juiste stijl. Brandwise levert u de hostesses die aansprekend zijn bij uw consument of business relatie. Geef uw profiel op met talen, niveau, uitstraling of andere belangrijke aspecten en Brandwise heeft een passende host of hostess!

 

Bekijk campagnes >

Consumenten beurzen

Brandwise geef uw merk op (consumenten) beurzen de beste uitstraling. Wij bieden u een totaal oplossing voor uw doelstellingen met een onderscheidend karakter op de voor u geschikte (consumenten) beurzen. Van standbemanning tot het compleet ontzorgen van de beursdeelname, dat is volledig aan Brandwise toevertrouwd. Beursdeelname leidt tot een groot bereik bij een specifieke doelgroep!

Bekijk campagnes >

POINT OF SALES SERVICES

Point of sale benadering: Op Point of Sale kan de consument het beste worden getriggerd tot het plegen van een aankoop. Door gedegen analyse weet Brandwise waar en hoe koopgedrag van uw doelgroep het best gestimuleerd kan worden. Waar, op welke momenten en welke manier.

Outsourced sales services

Een outsourced sales force bestaat uit een vaste buitendienst met volledige back office ondersteuning. Brandwise ondersteunt alle facetten van het sales traject waarbij directe aansturing/bijsturing in het field, regelmatige terugkoppeling en tailor made management rapportages bij de complete ontzorging horen.

Bekijk campagnes >

Flexible sales services

Brandwise verzorgt de flexibele buitendienst gebaseerd op uw doelstellingen. Deze tijdelijke buitendienst bezoekt op een tactische wijze een diversiteit aan kanalen. Brandwise bezit de expertise van zowel het retail kanaal als onconventionele POS kanalen. Field sales op maat.

Bekijk campagnes >

Merchandising services

Merchandising kan toegepast worden in iedere winkelomgeving. Merchandisers zorgen ervoor dat uw product en boodschap eruit springen. Of het nu gaat om optimalisatie van het schap, het plaatsen van een display of andere POS materialen, het grootschalige merchandising team van Brandwise staat voor u klaar. De juiste prikkel op het juiste moment.

Bekijk campagnes >

Auditing services

Brandwise mag zich op het gebied van Auditing, met name prijsmetingen, de grootste aanbieder noemen. De expertise van Brandwise zorgt ervoor dat vele retailers en A-merkfabrikanten al jarenlang gebruik maken van deze diensten. Onze auditors checken of uw product aanwezig is, hoe deze is gepresenteerd, welke prijs er wordt gehanteerd en rapporteren dit middels een tailor made rapportagesysteem.

Bekijk campagnes >

VOOR RETAILERS

Field Marketing voor retailers: De Field Marketing diensten van Brandwise geven retailers de mogelijkheid om extra beleving in de winkelbeleving te creëren, werkzaamheden binnen de formule realiseren en inzicht te krijgen in het prijsniveau en assortiment versus de concurrentie.

Winkelvloer activatie

Activatie van merken of formules op de winkelvloer creëren extra beleving op de winkelvloer. De combinatie van persoonlijke interactie met proeven, ervaren of een creatieve beleving triggeren consumenten. Hiermee wordt klantloyaliteit bereikt, uplift gecreëerd en introducties ondersteund.

Bekijk campagnes >

Technische merchandising

De ervaren merchandisers van Brandwise ondersteunen retailers bij grootschalige merchandising opdrachten om zo het eigen winkelpersoneel te laten focussen op dagelijkse retail processen. De inzet van onze merchandisers maakt complete ombouwen van schap of winkel in een compacte tijd mogelijk. Daarnaast beiden wij technische experts om installaties met een complex / technisch karakter te faciliteren.

Bekijk campagnes >

Prijsmeting & auditing

Verkrijgen van essentiële inzichten in prijsdata om zo het eigen prijsniveau concurrerend en aantrekkelijk te houden. Tevens inzichten in ontwikkeling van assortimenten van zowel doorlopend als tijdelijk aanbod. Middels auditing krijgen retail formules inzicht in de correcte implementatie van huisstijl, correcte plaatsing POS materiaal en uitvoer werkwijze door winkelpersoneel.

Bekijk campagnes >